Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Ομοφυλόφιλοι Τεμπέληδες, το ανέκδοτο της χρονιάς!

19/01/2008
Φίλοι και φίλες,
Ήρθε στο mailbox μου το παρακάτω ανυπόγραφο e-mail (homorebels@yahoo.gr) από την ομάδα "homorebels" ή αλλιώς ομοφυλόφιλοι ρέμπελοι (τεμπέληδες) και επειδή μου φάνηκε πολύ αστείο και και με έκανε γέλασα, θα ήθελα να μοιραστώ το γέλιο αυτό μαζί σας.

Η συνέλευση των homorebels, με αφορμή το ηλεκτρονικό σου μήνυμα, αποφάσισε να σου απευθύνει τα εξής:
1) είσαι μεγάλος καραγκίοζης
2) α ψόφα ρε μαλάκα
με τιμή
Οι homorebels
κατοικούντες στα έγκατα του αναρχικού βούρκου
ΒΛΑΚΑ

Σημειωτέων ότι είναι η ομάδα αυτή που κατά καιρούς γεμίζει με sprey (το οποίο έχει προωθητικά αέρια και βλάπτει το περιβάλλον) τους τοίχους gay cafes & bars στο Γκάζι. Αυτή είναι η ομάδα ομοφυλοφίλων της ενότητας που δυστυχώς υποστηρίζει η εταιρία "Athens Pride" και ευχαρίστησε για την συμμετοχή της στην τελευταία φιέστα της πλατείας Κλαυθμώνος. Να σημειώσω επίσης ότι την φιέστα αυτή παρασύρθηκαν και χρηματοδότησαν οι ίδιες οι gay επιχειρήσεις για να εισπράξουν αυτό το "ευχαριστώ".

Και φυσικά, το γεγονός ότι το τe-mail μιας ομάδας τεμπέληδων είναι ανυπόγραφο δεν με εκπλήσει. Οι ρέμπελοι άλλωστε ποτέ δεν είχα το θάρρος να αναλαμβάνουν τις ευθύνες για τις πράξεις τους. Η ευθύνη φέρνει κούραση. Άσε που θα τους κόψει και το χαρτζιλίκι ο μπαμπάκας τους.

Το e-mail αυτό με βρήκε στο γραφείο μου 10.00 μ.μ., εν ώρα εργασίας, άγνωστη λέξη για τους "homorebels", και εκτός από το γέλιο που μου προκάλεσε μου δημιούργησε και κάποιες απορίες, όπως:
1. Από πότε η ρεμπελο-μαλακία χρειάζεται συνεύλεση για να παρθεί;
2. Η αξιοσέβαστη και ενωτική αυτή απόφαση της καταξιωμένης αυτής ομάδας γράφτηκε άραγε στα πρακτικά;
3. Αριθμό Πρωτο-"κώλου" πήρε;

Σας ευχαριστούμε homo-τεμπέληδες, μας κάνατε να γελάσουμε. Είστε ταλαντούχοι και σίγουρα θα σας εντάξουμε σε κάποιο drag show. Τρέξτε να πάρετε χαρτζιλίκι τώρα από τον μπαμπάκα για να πάτε να το καταθέσετε στα μαγαζιά τα οποία με τόση ευκολία και απερισκεψία βρίζετε.

Καλό σαββατοκύριακο!

Υ.Γ. Ο Καραγκιόζης είναι μια αξιολάτρευτη φιγούρα που ψυχαγωγούσε και συνεχίζει να ψυχαγωγεί όλες τις αθώες ψυχές των μικρών παιδιών. Τιμή μου λοιπόν να με χαρακτηρίζει έτσι μια ομάδα από τεμπέληδες... με τίτλο!

5 σχόλια:

Areianos είπε...

Μ'αρεσει που εκατσες και τους αφιερωσες τοσες σειρες και τοσο χρονο για να αναλυσεις ενα ανυπογραφο και ανωριμο εντελως μειλ...Οταν θα βγουν στη βιοπαλη ολα αυτα τα πλουσιοπαιδα(γιατι αυτα ειναι)τοτε θα δουν τι εστι βερυκοκο οπως λενε...Οποτε το καλυτερο ειναι να τα αγνοουμε,μιας και που το ιδιο θα κανει η ζωη σε λιγο καιρο...
Καλη επιτυχια στο blog...

ANTONISphinx είπε...

Γειά σου POL.
Καλορίζικο το blog σου.

Ανώνυμος είπε...

well said Paul!

Ανώνυμος είπε...

δυσκολεύομαι να διαφωνήσω με τους homorebels...

Unknown είπε...

bravo paul aytoi oi hlithioi paizun me ta dikaiwmata tvn gay alla etsi den prokeitai n kerdisume tipota me to vgenun sta kavalia k na tsakwnontai me tus papades k n gelai oli h koinwnia mazi mas ( pou den exei allaxei k trela synthrhtikh einai akomh)
filia