Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Τους γύρισε την πλάτη ο Δήμος Αθηναίων

Η εταιρία "Athens Pride" η οποία διοργάνωνει αυτοβούλως την ομώνυμη ετήσια εκδήλωση στην Αθήνα, ανακοίνωσε με μεγάλη πικρία ότι ο Δήμος Αθηναίων αρνήθηκε να τους δώσει την αιγίδα που τόσο επιθυμούσαν. Και είναι λογικό, όταν λειτουργούν με αποκλεισμούς και επιλέγουν να έχουν συνεργάτες δίχως πείρα, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν ένα μίζερο φεστιβάλ με ντουντούκες και πολιτικά συνθήματα που καμία σχέση δεν έχουν με τον σύγχρονο τρόπο που επιλέγουν οι gay να διασκεδάζουν σήμερα και μπορεί να συγκριθεί μόνο με φεστιβάλ του ανατολικού μπλοκ αφού τα περίπτερα πολιτικών κομμάτων είναι περισσότερα από αυτά που αφορούν άμεσα τους ομοφυλόφιλους.


Τρία χρόνια άλλωστε πέρασαν και δεν είδαμε να έχουν πετύχει έναν από τους στόχους που διατυμπανίζουν οι διοργανωτές του φεστιβάλ κάθε χρόνο. Το "Athens Pride" δεν έχει ακόμα καταφέρει να πείσει την πλειοψηφία των gay για τους σκοπούς του και τις αγνές προθέσεις των διοργανωτών και έχει ήδη απογοητεύσει τους gay επιχειρηματίες που το υποστήριξαν οικονομικά πέρυσι.


Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Δήμος της Αθήνας τους γύρισε την πλάτη για ακόμα μια χρονιά και δεν τους έδωσε την πολυπόθητη αιγίδα που τόσο πολύ ήθελαν να επισυνάψουν στο βιογραφικό τους οι διοργανωτές. Πότε άραγε θα καταλάβουν ότι με τις διακρίσεις και την αλαζονεία τους οδηγούνται στην αποτυχία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: