Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Η ΟΛΚΕ καταγγέλει τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ !

Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος (ΟΛΚΕ) καταγγέλλει το πολιτικό κόμμα Συνασπισμός για πολιτικό εμπαιγμό εις βάρος της κοινότητας των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσεξουαλικών στο θέμα του πολιτικού γάμου.
.
Η εξαγγελία περί της δυνατότητας του κόμματος αυτού, να τελέσει πολιτικό γάμο, με τον ισχύοντα νόμο, έγινε από τον σημερινό πρόεδρό του Α. Τσίπρα στη γιορτή υπερηφάνειας, τον Ιούνιο του 2006 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Από τότε μέχρι σήμερα, ο ΣΥΝ διαβεβαίωνε την ΟΛΚΕ και τα ΜΜΕ, σε κάθε ευκαιρία, πως στηρίζει τις προσπάθειες της ΟΛΚΕ και θα κάνει πολιτικό γάμο.
.
Ακόμα και πέρυσι, οι διοργανωτές του "Athens Pride" που είναι και μέλη της ΟΛΚΕ μοίραζαν τα περίπτερα με μεγάλη ευκολία σε πολιτικές οργανώσεις και κόμματα ενώ αρνήθηκαν να δώσουν χώρο παρουσίασης σε gay επιχειρήσεις με δράση.
.
Αυτή είναι η ΟΛΚΕ και αυτοί είναι οι διοργανωτές του "Athens Pride". Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν... να είναι σίγουροι ότι στην "keep katrakilin" τους δεν θα τους ακολουθήσουν οι πραγματικά περήφανοι ομοφυλόφιλοι της χώρας μας.
.
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΜΙΚ AΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ:

Απορία: Γιατί στο Δελτίο Τύπου της ΟΛΚΕ δεν υπογράφει το Δ.Σ. αλλά η Ευαγγελία Βλάμη με τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου;;; Μήπως ψάχνει από τώρα για νύφη για να έχει όταν κι αν νομιμοποιηθεί ο gay γάμος στην Ελλάδα; Όπως και να το κάνουμε είναι σοφή η παροιμία "κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε!"

1 σχόλιο:

ColourfulValkyrie είπε...

Eγώ φίλε μου ξέρω πως ανάμεσά μας δεν πρέπει να υπάρχει διχόνοια. Αρκετό μίσος δεν αντιμετωπίζουμε ήδη; Πάμε χαμένοι άμα κάνουμε κόμματα και εμείς. Και σίγουρα δεν είναι σωστό να μην υποστηρίζεις τους δικούς σου ανθρώπους ευνοώντας τα διάφορα πολιτικά κόμματα αλλά για να το κάνουν λογικά θα 'χουν κάποιο όφελος.

ΥΓ: Η κα Βλάμη έχει νύφη :Ρ

Φιλικά,
Γιώτα