Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές πουλάνε τον gay γάμο στην TV!


Στο βαθμό γελοιοποίησης κατάντησε το θέμα της συμβίωσης ατόμων του ίδιου φύλου και του γάμου ομοφυλόφιλων έπειτα από την συνεχόμενη εμφάνιση "εκπροσώπων" gay οργανώσεων σε τηλεοπτικά πάνελς, δίχως την επιλογή σοβαρών εκπομπών ή συνομιλητών τους. Φαίνεται το θέμα πουλάει πολύ... τα κανάλια το αγοράζουν "ΟΣΟ - ΟΣΟ" και οι ακτιβιστές - εκπρόσωποι gay οργάνωσης το πουλάνε δίχως διακρίσεις με αντάλλαγμα την παρουσίαση του θέματος ως προσωπικό τους έργο στην μάχη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, γεγονός που αποτελεί "ΣΥΝ" ή "ΣΥΡΙΖΑ" στην πολιτική τους καριέρα.

Όταν οι ίδιοι εκπρόσωποι gay οργάνωσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι η θέση της εκκλησίας είναι συγκεκριμένη και σταθερή σε θέματα ομοφυλοφιλίας και δεν χωρά συζήτηση για το θέμα, για ποιο λόγο δέχονται να συνομιλούν με τον κάθε ιερέα - εκπρόσωπο της εκκλησίας και σε εκπομπές μάλιστα οι οποίες ειδικεύονται σε θέματα κοινωνικού σχολιασμού; Ο κάθε νοήμον άνθρωπος γνωρίζει πολύ καλά ότι τέτοιες εκπομπές με συνομιλητές εκπροσώπους της εκκλησίας δεν οδηγούν στην επίλυση του θέματος αλλά στην δημιουργία εντυπώσεων και την υψηλή τηλεθέαση. Παρόλα αυτά, εκπρόσωποι του ομοφυλόφιλου κινήματος εμφανίζονται όλη την ώρα σε τηλεοπτικές εκπομπές και αντιπαρατίθενται με ιερείς χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για το σύνολο των ομοφυλόφιλων, εκτός από το γεγονός ότι το θέμα "gay γάμος" έχει ήδη αγγίξει τα όρια της γελoιοποίησης από τα ίδια τα τηλεοπτικά μέσα.

Η γελοιοποίηση αυτή έγινε πιο φανερή με την εμφάνιση στου Ανδρέα Ευαγγελόπουλου, tv icon φερόμενου ως "Εθνικός Σταρ", ο οποίος χρησιμοποιώντας την φωτογραφία ενός μοντέλου από ξένο περιοδικό, δηλώνει ότι θα παντρευτεί τον "σύντροφό" του, ο οποίος είναι και έγχρωμος... και γελάνε όλοι με το θέμα αυτό και περνάνε καλά, ξεφτιλίζοντας το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων να αναγνωρίζεται η σχέση τους.






Σε λίγο καιρό θα ακολουθήσουν και ανέκδοτα με "παντρεμένους και ανύπαντρους gay" και θα γελάνε όλοι εις βάρος μας.

Προς το παρόν, πυροτεχνήματα του τύπου "γάμος ομοφυλόφιλων από τον Δήμαρχο της Καισαριανής" χωρίς να το έχει αποδεχτεί ο ίδιος ο Δήμαρχος, βοηθούν μόνο στην δημοτικότητα των φερόμενων ως "εκπροσώπων" gay οργάνωσης οι οποίοι σαφώς αποσκοπούν σε περισσότερους ψήφους στις επόμενες εκλογές.

Ας είμαστε πιο προσεκτικοί λοιπόν και ας γυρίσουμε την πλάτη σε όλα αυτά τα "πυροτεχνήματα" που στήνουν ορισμένοι επιτήδιοι μέσα στον gay χώρο και σκοπό έχουν την προσωπική τους προβολή για την μελλοντική πολιτική τους καριέρα.

Προσωπικά, διαχωρίζω την θέση μου και δεν επικροτώ καμία από όλες αυτές τις συμπεριφορές και άλλες παρόμοιες που μοναδικό σκοπό έχουν την εκμετάλευση των δικαιώματων των ομοφυλόφιλων προς προσωπικό συμφέρον.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thea... thea...

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα, χώρα του φωτός! Καθαρά ελληνικό φαινόμενο, το να προσπαθεί να πιαστεί ο καθένας από οτιδήποτε τρέχει στην επικαιρότητα και να κερδίσει προβολή, είτε για ψώνιο, είτε για προσωπικό του όφελος, ακόμη κι αν καταντάει να γελοιοποιεί την όλη κατάσταση, ακόμη κι όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα.

Εγώ δε θεωρώ ότι τα όποια καυστικά σχόλια σε αυτές τις συμπεριφορές θα στραφούν συγκεκριμένα απέναντι στους ομοφυλόφιλους, αλλά ειδικά στα πρόσωπα που εκτίθενται! Για παράδειγμα, όταν κάνει χαβαλέ ο Γαλάτης, δε νομίζω ότι γελάμε με όλη την Μύκονο.

Από την άλλη δε, όταν κάποιος βγαίνει και μιλάει εκ μέρους κάποιας κοινότητας (αν και εν μέρη διαφωνώ με την έννοια της κοινότητας), θα πρέπει να είναι 10 φορές πιο προσεκτικός στο πως θα μιλήσει και τι θα πει, κάτι που δυστυχώς που δεν τηρούμε σαν ομοφυλόφιλοι όταν μιλάμε για τον εαυτό μας και όσα δικαιούμαστε!

Ανώνυμος είπε...

bravo paul aytoi oi hlithioi paizun me ta dikaiwmata tvn gay alla etsi den prokeitai n kerdisume tipota me to vgenun sta kavalia k na tsakwnontai me tus papades k n gelai oli h koinwnia mazi mas ( pou den exei allaxei k trela synthrhtikh einai akomh)
filia
kwstas

John είπε...

Καλά αυτός είναι πολύ γελοίος τύπος. Άναφέρομαι στον Ελληνα Σταρ. Α ρε σανίδα βρεγμένη που του χρεάζεται.

Να είσαι καλά Paul!!

Ναυτίλος είπε...

Μωρέ καλά τα λες! Έτσι ακριβώς. Εάν μου επιτρέπεις, ρίξε μία ματιά στο πρόσφατο κείμενό μου που έχει σχέση με τον γκέι ακτιβισμό στην Ελλάδα. Θα ήθελα πολύ ν’ ακούσω την γνώμη σου ως «παλιά καραβάνα». :-)